Denne organske, plantebaserede restaurant er et af de få steder hvor jeg føler mig helt normal. Restauranten er på den dyre side (hvilket alle restauranter er, når man bevæger sig ind på allergene-området, ville jeg mene). Men deres forskellige muligheder både til frokosten og aftensmaden er fantastiske. Deres sandwiches eminente og deres “taste of cheese” er virkelig lækker.

Desværre er portionsstørrelserne relativt små ift prisen man betaler. Derfor har jeg endnu været en anelse for nærig til overhovedet at prøve deres pizza, da størrelsen på pizzaen alene får min mave til at skrige af sult bare ved tanken – også selvom man faktisk får salat med i prisen. Som du nok kan fornemme, har en af mine hovedproblemer ved at spise her været, at følelsen af mæthed kun kommer an på, hvorvidt jeg har spist hjemmefra.

For mig er dette sted det perfekte frokost / kaffe sted med deres smoothies, kaffe, chokolade og kage stykker. Det er et sted jeg spiser relativt ofte, når jeg skal have frokost ude – men ikke til aftensmad. Så når din vej alligevel går forbi dette fantastiske sted, så køb lige en tiramisu-kage og en smoothie – det er “too die for”.

Restauranten er at finde på Pilestrædet 32, i Frederiksberg centeret og i Waterfront Shopping.

View Map

This all organic, all plant based restaurant is one of the few places where I feel normal. The restaurant / cafe is on the expensive side (which by the way, every restaurant is whenever you move into the area of allergenes I guess). However, their different options both for lunch and dinner is excellent. Their sandwiches are incredible and the “taste of cheese” they use is delicious.

However, the sizes of the food one gets are very small considering the price you pay for it. Therefore, I have not tried their pizza’s because one pizza-slice seems so very small despite getting salat along with it. Furthermore, I have had a problem with actually getting full when eating here.

To me this is the perfect lunch / coffee place with their smoothies, coffees and chocolate pieces – it is definitely a place I would eat more often. However, not really as a dinner-option honestly. I would be afraid of not getting full.

The restaurant is at Pilestrædet 42, In Frederiksberg Centeret, and in Waterfront Shopping

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *