Jeg har taget en stor beslutning. Eller for mig er det stort, for det kommer til at betyde en kamp mod nogle rimelig dårlige vaner jeg har erhvervet mig her på det sidste.

Jeg har den seneste tid været utrolig slem til at bruge de få madpenge jeg har sat af på slik, Chips, is og købe kaffe. Fredagshyggen har bredt sig som en steppebrand til ugens andre dage. Min aftensmad består nogle aftner bare af salt-Chips, cola og is. Nu vil jeg altså af med alt det sukker der er begyndt at fylde i min hverdag og forhåbentlig starte nogle sundere vaner der kan spille sammen med at skulle løbe-træne 4 gange om ugen. Samtidig skal det ikke være sådan, at jeg ikke engang imellem kan gå ned og forkæle mig selv med en Chriis Peanutbutter og chokoladestykker is i Meny (I fornemmer vel at dette er det øjeblik, hvor min ellers stædige, målrettede personlighed får en rygrad som en regnorm, imens jeg står der foran frysedisken og lader min mundvand komprimere alle andre varer i frysedisken).

Derfor har jeg fra i dag sat gang i en ny aftale og så må vi se, hvor lang tid jeg holder fast i den. Jeg må ikke købe slik, Chips, is eller købekaffe, medmindre jeg har været ude og handle for en anden igennem Rema 1000 geniale initiativ Vigo!

Vigo er det her geniale initiativ, hvor man nemt kan lade andre handle for sig og man kan nemt handle for en anden. Og så kører det hele over mobilepay, så man skal ikke have kortet frem. Jeg bruger selv Rema1000 app til at lave ugens indkøbsliste fordi den bare er god og jeg har brugt Vigo 2 gange før, hvor jeg har handlet for nogen. Jeg synes bare det er så fint at man kan handle for andre der af forskellige årsager ikke selv kan. Og så får man en mindre kompensation for besværet.

Og det er her min lille aftale med mig selv kommer ind. For den kompensation må jeg bruge på lige det jeg har lyst til! Men det kræver at jeg letter røven og gør noget godt for en anden.

Så må vi se om det gør en forskel! Jeg har ihvertfald ikke råd til det andet. Projekt “find et arbejde” er nemlig stadig in motion med langsom fremgang.

Så med denne erklæring ønsker jeg jer alle en god uge!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *