Den 1 juli har markeret en banebrydende ting. Vi er halvvejs igennem 2017. Det er vildt at tænke på, at lige om lidt er det frem med Peter Plys juledvd’en, kalenderlyset og julekagerne igen. Faktisk glæder jeg mig lidt, for jeg har en del opskrifter fra sidste år der handler om julebageriet i det glutenfrie og mælkefrie køkken! Men der er også noget skræmmende over at tiden bare går så hurtigt.  D 22. Juni 2017 var dagen der markerede mit første år som voksen, færdiguddannet og arbejdsløs. Mere specifikt dagen jeg afleverede mit speciale! Mange skridt er blevet taget mod et reelt arbejde og jeg glæder mig helt vildt til at de bærer frugt. Jeg får en masse god erfaring med arbejdsmarkedet men kan ikke vente til at få en “voksenløn”. På mange måder føler jeg mig frosset fast i min nuværende situation, fordi jeg kun kan tage skridt mod egen bolig, når jeg har et arbejde. Men samtidig er jeg på mange måder velsignet. Så jeg skal ikke klage.

Men her fra arbejdsløshedens greb, vil jeg gerne se tilbage på det halve år der er gået. Så her er min top 10 fra halv-året der er gået.

  1. Jeg er tilmeldt Goodreads Readers Challenge: 100 bøger på et år. Jeg er på 55-56 bøger. Og ja, jeg har læst et par lette af slagsen. Fx Peter Plys var en fantastisk oplevelse. Eller Charlotte’s Web! Måske jeg egentlig skulle lave en top ti ved årets afslutning?
  2. 2017 blev året jeg stiftede bekendtskab med freelance-arbejde og livet som bl.a. boganmelder. Det passer egentlig perfekt med det første punkt.
  3. Jeg har allerede været ude og rejse: Atlanta USA! Yay. Fed tur. I starten af september skal jeg til London og ellers er en tur til Paris på tegnebrættet. Fantastiske oplevelser i vente!
  4. Jeg nærmer mig hastige skridt det halvmaraton jeg havde tænkt, jeg skulle løbe. Men pendling, praktik og 1,5 times løbetræning 3 gange om ugen (snart 4 gange om ugen) hænger bare ikke altid sammen. Aldrig har jeg haft så travlt! Men jeg VIL!
  5. Mit projekt “At slippe af med grådigheden” har gjort mig meget bevidst om mine tendenser økonomisk … Jeg har brug for hjælp… Det der med penge er bare ikke noget, jeg er god til! Men måske er første skridt i den rigtige retning, at jeg er bevidst om det?
  6. Indtil videre har 2017 åbenbaret sig for mig i et ufrivilligt vægttab på over 10 kg. Det er jo fantastisk når det er kilo man kan undvære, men er ved at blive en anelse bekymret. Det er altså ikke fordi jeg gør det store for det… Jeg har hørt, man skal være bekymret, hvis man taber sig men stadig spiser usundt. Noget med en af de der slanger inde i ens mave…. puh, Badr…
  7. Jeg har forsøgt mig med en madplan for at indse, at det er en god ide, men at jeg ikke er så god til at følge den, som jeg umiddelbart havde troet.
  8. Jeg er blevet virkelig god til det der med at være arbejdsløs, så god at jeg er ved at være træt af, at være en del af dagpengesystemet og ingenting at lave. Så er det godt at man er en del af en virkelig spændende virksomhedspraktik og et lige så spændende løntilskud har i vente.
  9. On that note.. Så er min indre iværksætter langsomt begyndt at røre på sig. Jeg har mange drømme for arbejdslivet, selvstændigheden, bloggeren, forfatteren osv osv. Nu må vi se, hvad der bliver af alt det!
  10. Inden året begyndte, lavede jeg en drømme-for-2017 liste og jeg kan sige tjek til 2,5 punkt ud af 5. Den halve er det halvmaraton som nærmer sig med hastige skridt. Jeg kan løbe lidt over 15 km. Så jeg er på vej. Mht de andre punkter, er jeg også på vej. Jeg bevæger mig langsomt mod et reelt job og at begynde til arabisk vil jeg kunne, når jeg har et arbejde!
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *