Cock’s and Cow’s are in Copenhagen the new it thing. In the following blog, I am making a review of my experience eating in the restaurant – as a gluten- and milkfree restaurant-option.

Denne restaurant findes flere steder i København og de serverer, efter min mening, den bedste glutenfrie og mælkefrie burger jeg nogensinde har smagt. Burgeren er langt fra tør, til trods for at der ikke var øst i dem. Deres pomfritter er super lækre – selvom de har spor af gluten (hvilket for mig er ok). Hvis du forhører dig hos tjenerne, har de i høj grad styr på hvad der er af muligheder indenfor ens allergiske rammer.  Deres koncept med at man selv vælger menu’en der bliver serveret fungerer rigtig godt, og får mig ikke til at føle som en af de der tosser der spørger en million gange om glutenfrie muligheder (hvilket jeg mange gange godt kan føle).

Prisen var dog lidt ovre i den dyre ende, men under alle omstændigheder det værd. Cocks & Cows er definitivt en af mine yndlings restauranter i København. Atmosfæren i de 2 restauranter jeg har besøgt indtil videre har været hyggelig og privat, til trods for at restauranterne er velbesøgte. Når det så er sagt, har jeg forsøgt mig med at få en af deres lækre burgere leveret igennem justeat, hvilket fejlede grusomt, da restauranten afviste min bestilling grundet travlhed. Det kan derfor anbefales at man tager ned til restauranten istedet.

Denne er min personlige favorit burger indtil videre – og ikke sidste gang det sker.

View Map

This restaurant is actually found several places in Copenhagen and they serve, probably the best burger I have ever had in the Glutenfree and Milkfree version. The burger was far from dry, because of different sauces they used in the burgers – despite not having cheese in them. Furthermore, their fries are excellent (they have traces of gluten – which is ok for me in small amounts). If you ask the waiters or waitresses, they will know which options you have and what is possible within the aspects of your allergene needs. And their concept, where you pick your own menu made me not feeling like one of those “idiots” who had to ask a million times about the glutenfree options

The price was a little expensive, however, worth it. Cocks and Cows are definitely one of my favourite restaurants in Copenhagen. . The atmosphere in the restaurants I have visited is cozy and private and not at all loud, despite many guests. With this being said, I did make an attempt to order one of their menus through Just Eat with little success, as the restaurant cancelled my order due to the pressure of busyness. Thus, I do recommend you to visit their restaurants instead.

This is my personal burger favourite until so far!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *