Det er åbenbart en buzz-kill i naboens sex-liv når jeg skruer op for TV’et imens jeg ser FRIENDS. Eller jeg ved ikke helt om dét var deres problem, men den bumpende lyd af deres seng op mod min væg varede meget kortere tid end den plejede #thingsIdidnotneedtoknowaboutmyneighbours, #butsheusuallyscreams, #trordeharforsøgtatisoleretvæggeneekstrameget.

Havde besøg af låsesmeden for første gang. Jeg skulle bare liiiige have en pose blandet slik for omkring 20 kroner. 2 meter fra hoveddøren indså jeg til skræk og rædsel at mine nøgler lå inde i lejligheden, som var blevet smækket – derved låst – og min roomie var et eller andet sted i Europa… Verdens dyreste pose blandet slik – som jeg btw ikke fik købt #themostexpencivebagofcandy #neveragain #stupidstupidstupid.

Besluttede at jeg ville forkæle mig selv med at få leveret min yndlingsburger til døren. En dyr fornøjelse, jo vist. Men det skulle jo kun være denne ene gang jo. Det var virkelig et anti-klimaks af dimensioner, da jeg blev nødt til at bestille en pizza fra Domino’s istedet for en burger hos Cocks and Cows, efter at restauranten havde annulleret min bestilling grundet travlhed. I det mindste blev det en EXTRAVAGANCA pizza… #lidtextravanganzavarderoverdet #forkælelseienmindreskalaendførsttiltænkt, #fastfoodleverettildøren, #yayforfredag.

Man siger, at internettet er de introvertes legeplads … Men det tog stadig 2 glas hvidvin før jeg kunne skrive til en random gut på en eller anden datingside. #theperksofbeingintrovert, #hedidnotanswerthough, #butthewhitewine.

Jeg keder mig så meget for tiden, at jeg laver aftensmad lang tid før kl 18 … Det er ikke fordi jeg ikke har mennesker omkring mig. Det har jeg. Jeg keder mig bare.  #randominformation #thePerksofbeingunemployed, #pleasesomeonegivemeajobsoon, #idetmindsteharjegfåetvaskettøj.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *