Så meget sker lige nu. Der er så mange bolde i luften at den tidligere mig ville have fået stress. Der er så meget jeg skal holde styr på. Så meget at lave. Så meget, at jeg indenfor de sidste 2 måneder er blevet meldt ud af jobnet 2 gange, fordi jeg har glemt at checke de der jobs de selv finder til én. Til trods for, at jeg ikke ligefrem er passiv i min jobsøgning, hvis jeg selv skal sige det.

Men på frivilligfronten, på hjemmefronten, på jobfronten og på freelance-fronten sker der noget for tiden. Jeg føler mig som den vildeste jonglør der formår på bedste vis at slappe af, følge med i serier, bogprojekter osv. samtidig med at jeg på karrierefronten griber samtlige bolde der bliver kastet min vej. Og jeg ELSKER det.

I dag har jeg fået lov til at prøve kræfter med journalist-faget. Det er noget jeg ikke er uddannet indenfor, men alligevel langsomt bliver ført længere og længere ind i. Jeg elsker bare, at få lov til at skrive, og så elsker jeg, at kunne prøve noget helt nyt og blive udfordret. I mit løntilskud skal jeg virkelig holde tungen lige i munden, for at sikre mig, at alt kommer med. Min evne til at organisere og koordinere kommer virkelig i spil. Heldigvis har jeg fundet ud af, at jeg er relativt god til at lade arbejde være arbejde, og derfor kun forholde mig til det, når jeg står foran computeren og navigerer mig ud på ukendt farvand. På hjemmefronten er jeg igang med mit “100 bøger på et år” og er på 79-80 bøger i alt efterhånden. Det får mig mange steder hen, opleve mange forskellige skrivestile og jeg elsker at kunne dykke ned i så mange verdener og fantastiske fortællinger. På kirkefronten, bliver jeg også hevet i lidt mange retninger, men det er alt sammen noget jeg elsker at lave.

Faktisk tog jeg mig selv i at tænke, “Det her er bare fedt” om alt det frivillig arbejde jeg også laver! Det er så fantastisk fedt. Dem jeg hænger ud med er inspirerende og det giver så meget mening.

Så til trods for at jeg her den anden nat lå med tankemylder om hvor dårlig en veninde jeg er for tiden, er livet bare så utroligt fedt. Et par dage efter blev jeg bekræftet i at jeg ikke er helt så dårlig en ven som jeg ellers troede. Men altså. Aldrig har jeg haft så travlt. Aldrig har det hele givet så meget mening. Aldrig har jeg været så lykkelig.

Jeg er vidst bare ikke skabt til at sumpe foran fjerneren.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *