De sidste 2 uger har jeg virkelig følt mig heldig og elsket. En god veninde stod lige pludselig og ret spontant og bankede på min dør. Nogle gode venner sørgede for glutenfri og mælkefri kage til mig. I tirsdag da jeg kom hjem efter en heldagstur hos en ven, fandt jeg en pakke i min postkasse: Det var bogen Keep The Path, skrevet af Bobbie Houston og en lille note fra min kusine. #DerErIntetDerSlårGodeOverraskelser, #GodeVennerErGuld, #NuKanJegIkkeMEre.

Og ligesom jeg troede det gik ret godt, havde jeg et par uheld på vej til tapning (af blod) og en sen aften på vej hjem fra en veninde. Det fik mig til at tænke på, om jeg har gjort noget ondt mod nogen, som gør at jeg fortjener sådan et uheld #JegSigerIkkeMere, #BlotAtKarmaErEnKælling, #HvisManAltsåTrorPåDenSlags, #DetGørJegIkke.

Jeg har i flere uger glædet mig til at bære en ny nederdel, jeg havde købt ved Boozt. Den er væk og manden i afhentningsbutikken ville ikke hjælpe mig med at finde ud af om den allerede var ankommet. #JegRefererTilOvenståendeHverdags-indslag, #OnlineShoppingErIkkeAltidVellykket, #DerRøgDenFødselsdagsgave.

Min motivation til træning og projekt Breaking with Greed har i den her uge (måske nærmere seneste tid) været ingenstedsnærværende. Derfor har jeg måttet ty til styrketræning og akut-redning af min konto. #2skridtfremogenmilliardtilbage, #detminforstandvedforstårrestenafminkropoverhovedetikke, #Nugiktræningenligesågodt.

Jeg har i maj besluttet at have slik-, chips- og is-fri måned. Dvs ingen bland-selv-slik, chips med havsalt, mælkefri is. Til trods for at min pung nærmest puster ud over det ræs jeg har foretaget med at klemme disse gode sager i min kurv og nærmest storm-ædt det på vej hjem fra supermarkedet, er det som om at pengene ryger på noget andet. JEg mener, hold kæft hvor er “sunde alternativer” skiiiiiide dyre!!!! #OgRema1000HarTilbudPåMælkefriIS, #JegHarVidstEtTemaOmKarmaKørende.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *